Gratis Horoskop

Nu kan du gratis få et horoskop med en lille tydning til. Det er ikke en computertydning, men en rigtig tydning, skrevet af astrologen selv. Jeg har mere end 40 års astrologisk erfaring.

Opgiv dine fødselsdata: dag, måned, år og sted (nærmeste by) for din fødsel og jeg vil tilsende dig et flot horoskop, med lille tydning til. Gratis. 
 
Fødselstiden kan godt undværes her, men det vil være klogt at give en cirkatid alligevel. Grunden er, at Månen bevæger sig hurtigt over himlen og dermed også i horoskopet. 12 grader på et døgn. Hvert stjernetegn er på 30 grader. I tydningen af et horoskop vil månetegnet, det stjernetegn månen står i, fortælle om din følelsesmæssige måde at agere og reagere på. Månetegnet er ligeså vigtigt som soltegnet = det tegn du er født i.
 
Din Sol er din ånd, din Måne er din sjæl.

Det tilsendte horoskop viser hvordan himlen så ud i dit fødselsøjeblik. Det giver et billede af i hvilke tegn dine planeter står. Hver planet og hvert tegn har en bestemt kode og præger sig ind i dit liv på alle planer.
 
Sammen med dit horoskop - optegnet uden huse - får du tilsendt tekst, som udreder hvad symbolerne står for og hvad de vil med dit liv.

Vi har alle et forskelligt horoskop. Vi er alle unikke. Og vi er meget mere end det stjernetegn vi er født i. Et horoskop er som et psykologisk landskab, hvor også fortiden og fremtiden er aftegnet.
 
Nedenfor vises mit eget horoskop på to forskellige måder. Uden huse og med huse. Jeg medgiver at de ser ret så forskellige ud. Men de er ens. Læg mærke til, at planeterne står samme steder i begge horoskoper. Det der har drejet, er stjernetegnshjulet, som et udtryk for døgnets rytme.
 
Startpunktet i et horoskop ligger altid til venstre. Venstre i et horoskop er altid mod øst.Tænk på sangen/salmen "i østen stiger Solen op..." Øst (Ascendanten, det opstigende tegn) er meget vigtigt i et horoskop. I horoskopet uden huse er det Vædderen, som er den første impuls i det nye astrologiske år, der starter ved forårsjævndøgn. Startpunktet i horoskopet med huse er det stjernetegn, der i døgnrytmen stiger op i øst i fødselsøjeblikket. Det er derfor en fødselstid er af yderste vigtighed. For at få fastslået hvor Ascendanten befinder sig, I mit tilfælde er det Vægtens tegn. Vægten er min Ascendant. 
 
Ascendanten er kroppen. Hvert stjernetegn har et bestemt kropsligt præg: kraftig, tynd, høj, lav, rødhåret, lyshåret, opstoppertud, små bryster, osv. Din Ascendants placering i et bestemt stjernetegn er den person du ser i spejlet og som andre ser dig.
 
Ydermere viser Ascendanten hen til hvordan og hvorledes du umiddelbart går livet i møde. Om du er udadvendt, om du er hurtig, om du er afventende, om du er den stille type eller den frembrusende erober. Osv. Din kropslige persona udtrykker sig gennem det bestemte stjernetegn Ascendanten har placeret sig i, grundet tiden på døgnet og den geografiske position. Så groft sagt er der 12 forskellige Ascendanttyper. 
 
Ascendanten er starten på 1. hus. Der er 12 huse = 12 livsscener.
 
Din Ascendant bliver ikke tegnet ind. Du får kun den rå skitse som er et øjebliksbillede af, hvor på himlen dine planeter stod, da du blev født. Men du kan få en lille tydning med :)
 

Kontakt for gratis horoskop.

 
Jan Schultz | Storegade 1a, st.th., 3740 Svaneke  | Tlf.: 2993 3085 | tarotkort52@gmail.com