Hvornår er man født?

 

Hvornår er man født?


Den registrerede fødselstid er afhængig af en af disse fire fødselsmåder:  • Barnets hovede har passeret fødselskanalen.
  • Barnets krop er fri af moderen.
  • Navlesnoren er klippet eller bidt over.
  • Barnet indånder den første luft.

Disse 4 fødselstidspunkter vil normalt ligge meget tæt på hinanden. Et horoskop vil ikke forandre sig nævneværdigt, uanset måden tiden er blevet registreret på.

Faktum er imidlertid at jordmødre gennem tiderne altid har undret sig: Nogle børn fødes med lyset i øjnene, andre fødes nærmest som et klump kød. Først efter en tid vågner de op.

Det er denne opvågning, før eller efter fødslen, en astrolog er interesseret i. Findes tiden for opvågningen, er det rigtige horoskop fundet. Selvfølgelig kan den åndelige og fysiske fødsel være sammenfaldende. Dog har jeg aldrig selv oplevet det gennem min 30-årige praksis som astrolog.


Forestil dig en tidslinie. I midten din fødsel. I en afgrænsning af ca. to timer rundt om fødselstidspunktet ligger nogle punkter, måske 8-12 ialt. På et af disse punkter vil du vågne. Tidssnittene er forskellige fra person til person og udregnet på baggrund af himlens stilling ved fødselen.
 
Nu skal hver af disse punkter afprøves i forhold til dine skæringsdatoer i livet. Klarer et af punkterne alle prøver, vil det være her, din fysiske inkarnation sker.

Astrologisk betyder det, at hver af dine hændelser skal igennem en streng kontrol for at bestå. Eller sagt med andre ord: For hvert pulsslag på tidslinien optegnes et nyt horoskop. Disse horoskoper holdes op mod hinanden, og dine opgivne hændelser kontrolleres gennem de respektives hjælpehoroskoper: Progressiv, Solar-, Lunar- og Dagshoroskopet.

Det progressive horoskop er det overordnede af hjælpehoroskoperne. Det bevæger sig meget langsomt. Et helt år i mennesketid modsvarer 4 minutter i horoskoptid.

Solarhoroskopet går fra fødselsdag til fødselsdag.

Lunarhoroskopet går fra måned til måned

Dagshoroskopet går fra dag til dag.
 
Horoskopet som livsur. Du har opgivet dine fødselsdata (dag, måned, år, tid og sted) samt 4-6 hændelser på dato og stikord (her behøves ingen tid på døgnet). Nu er det op til mig som astrologisk detektiv at finde det rigtige tidssnit, hvor dit horoskop går i gang.

En af dine hændelser kunne være, at du fik en lillebror som 10-årig. Da har hjælpehoroskopernes tandhjul arbejdet 10 år frem. Tandhjulene har forskellige indbyrdes udvekslinger og skal passe ind i hændelsen. Ligeså hvis du som 25-årige møder prinsen. De astrologiske tandhjul i forskellige størrelser skal 25 år frem fra et udgangspunkt, igen passer de ind i hændelsens kvalitet som fod i hose. Tre år senere får du dit først barn. Tandhjul, helhed. Og så fremdeles. Jeg kan godt sige dig: Når man astrologisk arbejder med at korrigere et horoskop, og diverse opgivne  hændelser passer ind i tandhjulenes mønstre, ja, da virker det som en stor sandhed, at vi er prædisponeret til at opleve/udleve det, vi er født til at blive. Det er også derfor, at når det rigtige fødselstidspunkt findes, den korrigerede tid, hvor dit liv og dit horoskop går op i en højere enhed, er det en meget speciel oplevelse. Nærmest lidt spirituelt/religiøst.

Når en astrolog kender udgangspunktets strøm, kan fremtidens mønstre også beregnes. Men tro nu endelig ikke, at den frie vilje er dig frataget. Det er kun mønstrene, der er fastlagte. Hvordan du bruger dem, er op til dig.
 
 
Artikel skrevet 2004
Jan Schultz | Storegade 1a, st.th., 3740 Svaneke  | Tlf.: 2993 3085 | tarotkort52@gmail.com