Horoskopet er himlen

 

Her ser du himlens synlige planeter over København den 25. maj 1975 kl. 10:35. Indtegnet er også horisontlinien og syd/nord-aksen. Da himlen er set fra jorden, er verdenhjørnerne omvendte. Øst er til venstre (ASC) og syd er for oven (MC). Der er kun medtaget de gamle planeter til og med Saturn for overskuelighedens skyld. Læg også mærke til, at Sol og Måne står overfor hinanden. Denne dag var det fuldmåne kl. 6:51.
 
Startpunktet i et horoskop er altid: hvor er ASC? Hvor er øst? Hvad tegn står det i? Det er din kropslige maske og fremtoning.

Kun hvis du er født ved eller omkring solopgang er dit soltegn (fødselstegn) og Ascendanten i samme tegn. 

Solen vil stå på MC, når den er højest på himlen.
 
 
Vi har drejet tiden og demed himlen 12 timer frem til 22:35. Forskellen er ret så markant.
 
Planeterne har ikke bevæget sig ret meget. Solen en halv grad og Månen ca. 6 grader. Ellers er himmelbilledet identisk med det første.

Det er Jordens drejning om sin egen akse, der har frembragt denne synlige forskel. 

 
Himlen og horoskopet er opstillet for den 25. maj 1975, København. De fine gennemgående streger i horoskopet er huse. De markerer himlens mellempositioner: nord/nordøst, nord/nordvest, syd/sydvest osv.

Et astrologisk hus udtrykker et bestemt livsområde, det er her, en bestemt scene udspiller sig. Der er et hus for hjemmet, partnerskab, værdier, filosofisk udsyn etc. Det får derfor en afgørende betydning i en persons liv, om en planet er placeret i det ene eller det andet hus.

Planeterne står i samme tegn. Det er kun skellettet udenpå, der har bevæget sig.
 
Jan Schultz | Storegade 1a, st.th., 3740 Svaneke  | Tlf.: 2993 3085 | tarotkort52@gmail.com