Stjernetegnene og deres beskrivelser har jeg gjortkorte og fyldige - men de beskriver kun grundenergien i det pågældende tegn - og som oftest læser folk kun under det tegn, de er født i (også kaldet Soltegnet). Og du er meget mere end dette tegn, omend det er af yderste vigtighed. For det lægger en grundtone i dit liv i forhold til alt, hvad du gør og oplever.
 

Men astrologi er en helhed. F.eks. vil en astrolog med det samme skæve hen til dit Månetegn. Det er det tegn, Månen har placeret sig i ved din fødsel. Det giver en beskrivelse af, hvordan du følelsesmæssigt takler og forholder dig til livet.
 

Og hvad med din kropslige måde at se ud på. Det er dit Ascendanttegn. Det er det stjernetegn, der ligger længst mod øst, på den tid af døgnet, du blev født.
 

Og din energiplanet Mars: Hvilket tegn står den i? Planeten Mars viser hen til, hvor og hvordan du bruger din energi, samt, hvis du er kvinde, hvad du blivet tændt på ved manden. Eller rettere: Mars viser hen til prinsen, og hvad I skal lære sammen.
 

Du kan sikkert finde noget af dig selv i andre tegn også, for du er en del af den helhed, som de 12 tegn udgør.
 

God fornøjelse med læsningen.
Jan Schultz | Storegade 1a, st.th., 3740 Svaneke  | Tlf.: 2993 3085 | tarotkort52@gmail.com