Korrektion og prognose

Du vil på holdet stifte bekendskab med de klassiske korrektionsteknikker, dog vil underviseren bruge mest tid på sin egen foretrukne: Kündig.

For at kunne korrigere et horoskop kræves der mindst fire hændelser i livet af vendepunktskvalitet, f.eks. søskende, flytninger, prinsen/prinsessen, børnefødsler eller dødsfald.

Vi beskæftiger os også med det progressive horoskop, og med hvorledes en prognose kan stykkes sammen på et psykologisk niveau.

NB! Holdet er også et tydningshold og kan fint kombineres med trin 2.

Ring til Jan Schultz: 2993 3085

 

Hjælpehoroskoper

Solar-, Lunar- og Dagshoroskopet er uundværlige, når det gælder om at få en dybere forståelse af en given periode i sit liv.

Solarhoroskopet beskriver livet fra fødselsdag til fødselsdag.
Lunarhoroskopet går fra måned til måned.
Dagshoroskopet,
som navnet siger, går fra dag til dag.

Vi afprøver også teori og praksis bag tertiærhoroskoper.

Ring til Jan Schultz: 2993 3085

 

Astrologiens rummelighed

Vi behandler følgende emner:

Øjebliksastrologiogså kaldet horar. Det siges at være den ældste og fornemste af de astrologiske discipliner. Lidt hen af Tarot. Et spørgsmål fødes, og kosmos rummer svaret.


Synastri -foreneligheden mellem to eller flere menneskers energifelter. Oftest kaldet par-analyse.

Astrologisk slægtsforskning,
herunder indsigt i planetarisk arv og miljø.

Hypotetiske planeter,arabiske punkter og følsomme grader.

 

Horoskopets beregning og opstilling

Hvis du synes, den matematiske del af astrologien er spændende, vil dette kursus, hvor du lærer at beregne og opstille et horoskop, lige være dig.

Vi beskæftiger os med den beregnningsmæssige del af astrologien - og dermed den tekniske del af astrologiens virke. Du lærer at beregne, opstille og tegne et horoskop ud fra en given dag, måned, år, tid og geografisk position for fødestedet.

Du vil også manuelt lære at beregne Kündig-snittene ud fra et givent horoskop, samt lære at beregne og opstille Solar- og Lunarhoroskoperne.

Tabeller medfølger.

 

Astrologen og astrologien i dagligdagen

Når du er nået så langt i din astrologiske løbebane og har fordøjet de andre kurser, overvejer du måske selv at springe ud som astrolog. Dette kursus giver der gode råd om vejledningsfasen, faldgrupper m.m.


Jan Schultz | Storegade 1a, st.th., 3740 Svaneke  | Tlf.: 2993 3085 | tarotkort52@gmail.com